Register    Login    Forum    Search    FAQ

Board index » Sled Talk » Ski Doo




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: FUSE ?
 Post Posted: Sat Dec 30, 2017 8:57 am 
Offline
ILSNOW Freak

Joined: Wed Dec 24, 2008 5:42 pm
Posts: 144
I BLEW MY FUSE FOR THE TACH GAS SPEED YESTERDAY. THE FUSE WAS A 15 ALL I HAD WAS A 20 WOULD THAT EFFECT ANYTHING?

_________________
2011 mxz 600


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: FUSE ?
 Post Posted: Sat Dec 30, 2017 9:29 pm 
Offline
Member

Joined: Sun Feb 22, 2009 9:10 pm
Posts: 29
It could overheat/melt the circuit if you cant find the cause. I would put a 15amp back in and see what happens. If it blows again you probably have a short in the harness or cluster. Putting a higher amped fuse in will carry a higher load on the circuit which like I said could burn up something because it will have a higher capacity then the 15 amp its designed for. Hope this helps Good luck!!!


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: FUSE ?
 Post Posted: Mon Jan 01, 2018 11:20 am 
Offline
ILSNOW Freak

Joined: Wed Dec 24, 2008 5:42 pm
Posts: 144
THANKS

_________________
2011 mxz 600


Top 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

Board index » Sled Talk » Ski Doo


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron